Skip to main content

DONOR PARTNERS

De DRK Foundation heeft het voorrecht om samen te werken met een diverse groep van donor- en investeringspartners. Samen met particulieren, familiestichtingen, particulieren stichtingen en bedrijven hebben wij sinds onze oprichting een positieve impact gehad op het leven van meer dan 150 miljoen mensen.

Sinds de oprichting in 2020 heeft de DRK Foundation bijna 160 miljoen USD opgehaald bij een grote variatie aan donor- en investeringspartners. Hiermee zijn al 180 ondernemingen verspreid over de hele wereld gesteund. De focus is om hier in 2021 nog eens 105 ondernemingen aan toe te voegen vanuit het vierde fonds. Voor meer informatie en mogelijkheden om aan te sluiten kunt u gerust contact opnemen.

 

Onze nieuwe Europese donorkring zal samenwerken om:

 Europese ondernemers te schalen
Dankzij uw hulp en ons unieke- en kenmerkende ondersteuningsmodel met hoge hands-on betrokkenheid gedurende drie jaar, kunnen we Europese sociale- en impact ondernemingen opschalen.

Het ecosysteem te versterken
Filantropie van Europese ondernemingen bevind zich nog in een opkomende fase. We delen onze ervaring over heel Europe, terwijl we leren van anderen.

Pionierskloof in Europa te overbruggen
De grootste behoefte voor ondersteuning ligt voor (sociale) impact organisaties in de fase post-pilot, maar voor schalen. Help ons de pionierskloof te overbruggen!

 Kapitaal in te zetten voor groei
We zoeken gelijkgestemde stichtingen, families en financiële instellingen met een bijzondere focus op impact om filantropie en investeringskapitaal naar groei te katalyseren.

 Delen, leren en bij te dragen!
Doe mee en maak het met ons mogelijk om peer-to-peer leermogelijkheden te faciliteren tussen 183 DRK ondernemers die hun ervaring graag delen met Europese ondernemers.

Sociale innovatie en impact te schalen
We zijn 100% gefocust op bedrijfsgroei, om binnen de drie jaar van onze betrokkenheid 10.000 levens te bereiken en teveranderen.

Wilt u zich ook inzetten voor ondernemers die positieve impact maken en de meeste complexe uitdagingen van de samenleving aanpakken? Neem dan nu contact met ons op en sluit u aan!

Meer informatie over onze werkwijze is hier te vinden.

Voor meer informatie over Draper Richards Kaplan Foundation, bezoek onze US-website op www.drkfoundation.org.