Skip to main content

IMPACT

Binnen DRK meten we impact door te kijken naar het aantal bereikte levens, de groeicurve van de organisaties die we ondersteunen en het bewijs van de systemische veranderingen die zij teweegbrengen. Lees meer over de impact van ons portfolio in ons 2021-2022 jaarverslag.

Download 2021-2022 Annual Report

3,5M+

mensen in Afrika ontvangen duurzame energie van SOLAR SISTER, waardoor 1 miljoen ton CO2-uitstoot wordt vermeden.

9,7M+

studenten en docenten profiteren van PEEPUL’s schoolprogramma’s en krijgen een holistische opleiding om het meeste uit zichzelf te kunnen halen. 

18M

jongvolwassenen in Afrika nemen deel aan GRASSROOT SOCCER’s programma’s ontworpen om adolescenten te helpen hun beste gezondheidsresultaten te bereiken.

220

organisaties maken onderdeel uit van het DRK PORTFOLIO (per februari 2023)

300M

levens zijn beïnvloed door de DRK PORTFOLIO ORGANISATIES gezamenlijk.

2M

mensen ontvangen voedsel van FOOD FORWARD, die meer dan 125 miljoen kilo aan verse producten redden en distribueren en zo ruim 222.500 ton CO2 equivalente-uitstoot wordt voorkomen.

710K+

familieleden worden verbonden met hun dierbaren in de gevangenis door  AMEELIO’s platform, waarmee gratis virtuele communicatie en onderwijs wordt aangeboden en zo een meer humaan en rehabilitatief penitentiair systeem.

2,4M

kinderen in 22.000 publieke scholen nemen deel aan een dagelijkse, staat gemandateerde, Social Emotional Learning les dankzij LABHYA FOUNDATION’s langdurige samenwerking met drie Indische deelstaatregeringen.

Voor meer informatie over Draper Richards Kaplan Foundation, bezoek onze US-website op www.drkfoundation.org.