Financiering aanvragen

De Draper Richards Kaplan Foundation streeft ernaar de levens van mensen en de wereld om ons heen drastisch te verbeteren door middel van innovatieve strategieën, veranderende systemen en ontwrichtende technologieën. Ons doel is om sociale ondernemers te vinden met dynamische ideeën en deze in een vroeg stadium te ondersteunen met maximaal rendement en totale inzet.

De vooruitzichten voor ons portfolio van sociale ondernemingen komen uit een groot gebied van interessante ideeën en toegewijde leiders. We baseren onze selectie op de mogelijkheden van de oprichter, de schaalbaarheid van het model en de potentiële impact van de organisatie op de wereld.

We hebben een open inschrijvingsproces en accepteren gedurende het hele jaar inschrijvingen. Vanuit onze venture capital achtergrond vinden we uitzonderlijke ondernemers, bieden hen 3 jaar onbeperkt kapitaal (in totaal $ 300.000) en geven we intensieve, continue ondersteuning door lid te worden van hun raad van bestuur gedurende 3 jaar en werken we samen met hun leider om te helpen capaciteit op te bouwen binnen hun organisatie en hun impact te vergroten. Om meer te weten te komen over wat wij financieren, ons selectieproces en om uw idee met ons te delen via ons online aanvraagformulier, verwijzen wij u graag door naar onze US-website: www.drkfoundation.org