Skip to main content

TEAM

Stephanie Khurana

Managing Director

Als Directeur van de Foundation speelt Stephanie Khurana een leidende rol bij het aantrekken van nieuwe investeringen en het werken met de leiding van de organisaties. Zij werkt als bestuurslid om de capaciteit van de organisaties op te bouwen naarmate ze groeien om hun maximale impact te bereiken.

Als lid van het senior leiderschapsteam van de Foundation helpt ze ook bij het uitvoeren van de strategie en doelen van de Foundation en draagt ​​ze bij aan het kennisleiderschap en samenwerkingsontwikkeling. Ze is momenteel lid van de raden van bestuur van verschillende DRK-portefeuilleorganisaties. Voor een volledige lijst van de bestuursfuncties van Stephanie, ga naar onze US-website: www.drkfoundation.org.

Stephanie zat in een team van oprichters van Cambridge Technology Partners (CTP), een visionaire startup in de technische ruimte die openbaar werd gemaakt en een van de eerste entiteiten was die de transformatie van mainframe-centrische oplossingen naar client-server-architectuur en pakketoplossingen voorzag. Voorheen was ze medeoprichter, CEO en directeur van Surebridge, een web-based softwareprovider die uiteindelijk werd verkocht aan Time Warner.

Ook heeft Stephanie gewerkt als interim-directeur bij het Tobin Project, een non-profitorganisatie die vooraan staat bij belangrijke onderzoeksinitiatieven die een aantal van de meest dringende problemen in de samenleving aanpakken en helpt bij het transformeren van publieke beleidsdebatten, geïnspireerd door Nobelprijswinnaar James Tobin. Ze is momenteel lid van de raad van bestuur. Stephanie ontving een “Top 40 onder 40” prijs van de Boston Business Journal in 1999. Ze is lid van de President’s Council of Cornell Women en is co-master van Cabot House aan de Harvard University. Ze heeft klanten geraadpleegd, variërend van organisaties in de opstartfase tot gevestigde organisaties in de non-profit, technologie en gezondheidszorg en is lid van verschillende sociale ondernemingsraden.

Ze behaalde haar BS in Toegepaste Economische Wetenschappen met een focus op Internationale Betrekkingen van Cornell University, een MBA van de Harvard Business School en een MPP van de Kennedy School of Government aan Harvard.

Voor meer informatie over Draper Richards Kaplan Foundation, bezoek onze US-website op www.drkfoundation.org.