TEAM

Stephanie Cornell

Managing Director

Als Directeur van de Foundation speelt Stephanie Cornell een leidende rol bij het zoeken naar investeringen en het werken met de leiding van de organisaties. Zij werkt als bestuurslid om de capaciteit van de organisaties op te bouwen naarmate ze groeien om hun maximale impact te bereiken.

Als lid van het senior leiderschapsteam van de Foundation helpt Stephanie ook bij het uitvoeren van de strategie en doelen van de Foundation en draagt ​​ze bij aan het kennisleiderschap en samenwerkingsontwikkeling. Ze is momenteel lid van de raden van bestuur van verschillende DRK-portefeuilleorganisaties. Voor een volledige lijst van de bestuursfuncties van Stephanie, zie onze US-website: www.drkfoundation.org.

Voordat Stephanie bij DRK kwam werken, was ze medeoprichter van drie sociale ondernemingen: Strategic Grant Partners, een coalitie van gezinnen die filantropisch beleggen combineert met pro bono-advies om problemen voor kinderen in Massachusetts in armoede aan te pakken, Project Healthy Children, dat voedselverrijkingsprogramma’s ontwerpt en implementeert in ontwikkelingslanden, en het Maranyundo-initiatief, een internaat voor meisjes en lerarenverrijkingsprogramma in Rwanda.

Ze voltooide de Harvard Advanced Leadership fellowship en was adviseur en bestuurslid voor verschillende non-profit en filantropische organisaties, waaronder Demand Abolition, Year Up, Partners in Health, WGBH, RefugePoint, Resurge, Share Our Strength en Amazon Conservation Team.

Stephanie heeft een BA in Engels en Milieustudies van het Oberlin College en een MBA van Stanford University.

Voor meer informatie over Draper Richards Kaplan Foundation, bezoek onze US-website op www.drkfoundation.org.