Skip to main content

TEAM

Robin Richards Donohoe

Co- chair

Robin Richards Donohoe heeft meer dan 28 jaar ervaring in nationaal en internationaal venture capital. Ze is oprichter en directeur van de Draper International en Draper Richards Funds. Het Draper International India-fonds was het eerste westerse venture fonds dat naar India ging. Het Fonds (1994 tot 2000) gaf 15 keer rendement aan zijn beleggers. Het binnenlandse fonds, Draper Richards, heeft in tien jaar in meer dan 75 bedrijven geïnvesteerd met 9 IPO’s en 33 overnames, waaronder Hotmail en Skype.

Voorafgaand aan het beheer van de Draper-fondsen was Robin vier jaar lang Managing Director van Seaboard Management Corporation, een venture capital bedrijf gevestigd in Atlanta, Georgia, dat investeert in media- en technologiebedrijven. Ook heeft ze in Praag gewerkt bij een venture capital fonds en in Parijs bij een investeringsbank.

Robin is afgestudeerd aan Phi Beta Kappa aan de Universiteit van North Carolina en heeft een Master of Business diploma van de Stanford Graduate School of Business. Ze is momenteel lid van de raad van bestuur van de UCSF Board of Overseers, de Stanford Graduate School of Business Adviesraad en de SugarBowl Ski Corporation. Ze is de oprichter en voorzitter van de raad van bestuur van het Bluefield Project om Fronto-temporale Dementie te Genezen

Voor meer informatie over Draper Richards Kaplan Foundation, bezoek onze US-website op www.drkfoundation.org.