TEAM

Nathalie Kylander

Managing Director

Als algemeen directeur van de Foundation speelt Nathalie Kylander een leidende rol bij het vinden van nieuwe investeringen en het werken met het leiderschap van die organisaties als operationele partner en bestuurslid om capaciteit op te bouwen en hun maximale impact te bereiken naarmate ze groeien. Als lid van het senior leiderschapsteam van de Foundation helpt ze ook bij de uitvoering van de strategie en doelen van de Foundation en draagt ​​ze bij aan het kennisleiderschap en samenwerkingsontwikkeling. Ze is momenteel lid van de raden van bestuur van verschillende DRK-portefeuilleorganisaties. Voor de volledige lijst met de bestuursfuncties van Nathalie, bezoek onze US-website op www.drkfoundation.org.

Nathalie is een van ’s werelds toonaangevende experts op het gebied van non-profit merkbeheer. Haar passie voor het begrijpen en promoten van de belangrijke rol die merken spelen voor non-profitorganisaties heeft geresulteerd in een decennium van onderzoek, onderwijs en advies. Nathalie is in de loop van haar carrière zowel beoefenaar als academicus geweest. Haar cursussen, waaronder veel Executive Education-programma’s, en meerdere publicaties zijn gericht op non-profit leiders, met als doel het opbouwen van marketing- en branding capaciteit in de sector. Nathalie heeft veel van haar studenten ondersteund bij het opzetten en lanceren van sociale ondernemingen, zowel aan de Tufts University, waar ze lesgaf in marketing voor ondernemingen, als aan Harvard, waar ze momenteel lesgeeft in strategisch management voor non-profitorganisaties.

Ze heeft gedurende haar carrière van 30+ jaren veel gewerkt in zowel de particuliere als de sociale sector. Als biochemicus, met een MBA en een PhD., bouwde Nathalie ook voort op haar ervaring in strategische adviesverlening om een ​​aantal prominente posities in de verkoop, marketing en management te bekleden bij Medtronic Inc. Ze leidde Artsen Zonder Grenzen-programma’s in Armenië, werkte voor het UNDP in Senegal en heeft tientallen grote en kleine non-profitorganisaties geadviseerd.

Nathalie behaalde een BS in Biochemie aan het Imperial College aan de London University, een MBA aan de Harvard Business School en een PhD van de Fletcher School aan Tufts University.

Voor meer informatie over Draper Richards Kaplan Foundation, bezoek onze US-website op www.drkfoundation.org.