Skip to main content

TEAM

Nancy Huang

Chief of Staff

Nancy is verantwoordelijk voor het beheer van portfolio-ondersteuningsprogramma’s, partnerschappen en communicatie en voor het ondersteunen van teamgroei en -activiteiten.

Voordat ze bij Draper Richards Kaplan kwam, was Nancy uitvoerend directeur van Harvard Business School Community Partners van Noord-Californië, waar ze teams van Harvard Business School Alumni mobiliseerde om pro bono-advies te geven om non-profitorganisaties in de Bay Area te helpen bij strategische zakelijke uitdagingen. Ze beheerde meer dan 55 adviesprojecten en rekruteerde meer dan 300 vrijwilligers, waardoor het aantal aangeworven vrijwilligers en non-profitorganisaties elk jaar verdubbelde. Ze breidde het programma ook uit door een nieuw format te lanceren om non-profitorganisaties te adviseren en creëerde een programma voor alumni om high-impact non-profit bestuursleden te zijn.

Nancy heeft ook ervaring in de bedrijfsontwikkeling, strategische planning en financiële functies in de ‘for profit’ sector bij ESPN, Bank of America en Gap Inc. In het begin van haar carrière werkte ze in het Witte Huis voor president George H.W. Bush en als een persoonlijke hulp voor Barbara Bush.

Nancy heeft gewerkt als consultant voor verschillende non-profitorganisaties en was oprichtend bestuurslid van Positive Coaching Alliance, lid van de ouderraad en de gemeenteraad van Hillsborough School District en penningmeester van de Burlingame Mothers’ Club. Ze was ook lid van het bestuur van Girls Leadership, van de Raad van Advies voor Greenlight Fund Bay Area en van de Raad van Advies van de Harvard Social Enterprise Conference (SECON).

Nancy ontving een MBA van Harvard Business School en een BS in Business van Georgetown University.

Voor meer informatie over Draper Richards Kaplan Foundation, bezoek onze US-website op www.drkfoundation.org.