TEAM

Jared Leiderman

CFO

Jared Leiderman is verantwoordelijk voor het financiële beheer en de activiteiten van DRK voor de Foundation. Hij levert ook advies en diensten met betrekking tot financiën en operaties aan de DRK-portefeuille en is momenteel lid van besturen van verschillende DRK-portefeuilleorganisaties. Voor een volledige lijst van de bestuursfuncties van Jared, zie onze US-website: www.drkfoundation.org.

Voordat hij bij DRK kwam, was Jared Chief Financial Officer bij Juma Ventures, een nationale non-profitorganisatie die jongeren uit gezinnen met lage inkomens helpt om te gaan en te blijven studeren. Hij was lid van het leiderschapsteam van Juma en breidde de activiteiten uit om de jeugd in nieuwe steden te helpen, waaronder Seattle, New York en New Orleans. Voorafgaand aan Juma was Jared directeur van speciale projecten bij het New Teacher Center.

Als bemiddelaar met meer dan 15 jaar ervaring heeft Jared internationaal in conflictbeheersing gewerkt, de hoofdaanklager van het Internationaal Strafhof geadviseerd, verzoeningsinspanningen na conflicten in Noord-Oeganda gefaciliteerd en lokale ngo’s in Jordanië ondersteund.

Jared behaalde zijn MBA aan de Harvard Business School en een Master of Public Administration aan de Harvard Kennedy School of Government. Hij was een Reynolds Foundation Social Entrepreneurship Fellow, een Bill George Foundation Public Service Fellow en een student-lid van de Academy of Achievement. Jared behaalde zijn Bachelor of Arts cum laude aan het Swarthmore College.

Voor meer informatie over Draper Richards Kaplan Foundation, bezoek onze US-website op www.drkfoundation.org.