Skip to main content

Op woensdag 28 oktober jl. opende de DRK Foundation de deuren van het Europese hoofdkantoor tijdens ImpactFest 2020 in ImpactCity Den Haag. Live vanuit de Fokker Terminal, gingen we in gesprek over het creëren van sociale impact en de rol die ondernemingen daarin hebben.

We zijn onze partners Gemeente Den Haag en Rabobank Den Haag dankbaar voor hun warme welkom. Daarnaast kijken we ook met veel plezier terug op de interessante gesprekken met onze gasten: Jeff Denby, Aart van den Beukel, Pieter Waasdorp, Wawira Njiru, Stephanie Khurana, Jim Bildner, Constantijn van Oranje, Rob Kaplan, Suzanne Wisse-Huiskes, Pim Mol en Pieter Kievoet.

Ook zijn we zeer vereerd met de speciale komst van burgemeester Jan van Zanen, die ons namens de gemeente Den Haag van harte welkom heette: “De DRK Foundation is een vitale toevoeging aan het impact ecosysteem in Den Haag die niet alleen financiering meebrengt, maar vooral ook kennis en netwerk.”

De DRK Foundation nodigt sociaal ondernemers en partners van harte uit om contact op te nemen. Zoals Lisa Jordan, managing director van DRK Foundation Nederland, ook zei: “Sociale verandering begin lokaal, dan regionaal, dan landelijk en uiteindelijk creëren we samen wereldwijde impact.”